Alleen ga je sneller

Samen kom je verder

 
Alleen ga je sneller

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller

Samen kom je verder

Systeemtherapie

In systeemtherapie gaat het over de relaties tussen mensen, en wat ieders aandeel daarin was, is en kan zijn. Wat ieder graag zou willen en wat haalbaar is samen. Je neemt jezelf mee, je karakter, je geschiedenis, dat waarin je gelooft. Als je in relaties met belangrijke personen in je leven vastloopt en het lukt niet daar verandering in te brengen kan systeemtherapie helpen. Het is een puzzel om samen in kaart te brengen wat er gaande is bij ieder en tussen ieder. Dat meer duidelijk krijgen kan al de helft van het werk zijn. Onuitgesproken zaken kunnen aan de oppervlakte komen en alsnog de aandacht krijgen waar behoefte aan is. Het kan erkenning opleveren gezien te worden in de moeite die ieder doet, maar niet altijd opgemerkt wordt. Of in de pijn en verdriet die onder de oppervlakte verscholen lag. Meer onderling begrip kan leiden tot meer veilige communicatie, waardoor het omgaan met elkaar weer fijner wordt, en je weer meer aan elkaar kunt hebben en geven.

Verwijzing
Met een verwijzing van de huisarts, WIJ-team, Sociaal team of CJG kunt u starten met de therapie. Tijdens de kennismaking zal hier meer informatie over aangereikt worden.

 

Praktische informatie

Locatie
De praktijk bevindt zich aan de Brugstraat 7A in het centrum van Groningen op de tweede verdieping.

Brugstraat 7a Groningen

Parkeren
U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages (Hoendiep of Westerhaven). Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Annemarieke van de Haar 06-36181948 of mailen met annemarieke@noorderkompas.nl.

Gezinstherapie

Als het in je gezin op bepaalde vlakken niet goed loopt, en het niet lukt dit op eigen kracht te veranderen… -Meer weten-

Relatietherapie

Het hebben van een levensgezel waar je van op aan kan, door wie je je gekend voelt en begrepen, is een rijkdom… -Meer weten-

Mediation

Niet alle liefdesrelaties houden stand, en na de keuze de relatie te verbreken moet er van alles geregeld… -Meer weten-

Contactherstel

Ben je het contact met een dierbaar iemand kwijt geraakt, wat je graag wilt herstellen maar je weet niet… -Meer weten-

Teamtraining

‘Teamkracht’ is een training voor teams die behandeling bieden aan kwetsbare mensen. Teamleden zetten… -Meer weten-
Logo NVRG
Logo NVRG
Logo RBCZ
Logo NVPA
Logo P3NL
Logo SKJ
Logo EFT