Je kunt de golven niet bedwingen, maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn
 
 
 
Je kunt de golven niet bedwingen, maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn
 
Je kunt de golven niet bedwingen, maar je kunt wel leren surfen.
John Kabat-Zinn

Mediation

Niet alle liefdesrelaties houden stand, en na de keuze de relatie te verbreken moet er van alles geregeld worden, zeker als je kinderen hebt. Dit is niet makkelijk als je aangeslagen bent door alles wat er gebeurt. Samen met een mediator erbij afspraken maken over hoe je met elkaar om wilt (blijven) gaan als ouders, en hoe je samen de dingen goed wilt regelen, kan rust brengen en op latere momenten strijd voorkomen. Kinderen kunnen hierbij betrokken worden door ook met hen hun zorgen en wensen op een rij te zetten en deze daarna met de ouders te delen. De ouders kiezen vervolgens samen hoe hiermee om te gaan of hoe dit in het ouderschapsplan op te nemen.

Er kunnen zich ook andere situaties voordoen in de familiesfeer, die maken dat wat ooit dierbaar en vertrouwd was verstoord is geraakt. Dit kan nare gevolgen hebben voor familiebijeenkomsten zoals verjaardagen, huwelijken of andere feestelijkheden. Of het om een erfenis gaat, een ‘foute’ relatie, of een misstap, het kan nare gevolgen hebben voor lange tijd. Dit willen oplossen is moedig en vaak niet makkelijk. Degenen die het willen aangaan kunnen er soms hulp bij gebruiken van een ervaren mediator. Een kennismakingsgesprek is een begin, om te kijken wat de eerste stappen kunnen zijn richting een oplossing.

Tevens kan het helpen gebruik te maken van bemiddeling in het geval van conflicten met buren, of op het werk. Verhoudingen kunnen verstoord zijn en daardoor lukt het niet meer om samen tot oplossingen te komen. Een start maken met een mediator erbij kan dan helpend zijn.

 

Praktische informatie

Locatie
De praktijk bevindt zich aan de Brugstraat 7A in het centrum van Groningen op de tweede verdieping.

Brugstraat 7a Groningen
Parkeren
U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages (Hoendiep of Westerhaven). Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen.

 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Annemarieke van de Haar 06-36181948 of mailen met annemarieke@noorderkompas.nl.

 
Logo NVRG
Logo NVRG
Logo RBCZ
Logo NVPA
Logo P3NL
Logo SKJ
Logo EFT