Alles wat je aandacht geeft groeit
 
 
 
Alles wat je aandacht geeft groeit
Alles wat je aandacht geeft groeit

Relatietherapie

Het hebben van een levenspartner waar je van op aan kan, door wie je je gekend voelt en begrepen, is een rijkdom. Een fijne relatie doet je ontspannen, genieten en groeien. In elke lange relatie zijn er periodes dat het minder goed gaat. Soms voel je je al een tijd niet meer begrepen, heb je het idee dat je verwijderd bent van elkaar, en kun je je eenzaam voelen in je relatie.
Het is niet altijd makkelijk dit te erkennen en samen mee aan de slag te gaan. Tegelijk zijn het kansen voor meer en dieper relatiegeluk en een hechtere intimiteit dan tevoren. Het kan fijn en helpend zijn als een ervaren therapeut jullie daarbij op weg helpt.

EFT is een vorm van relatietherapie die zich richt op patronen die in de relatie zijn geslopen die niet (meer) fijn zijn, en die je wilt veranderen. Zo kan je weer meer verbinding voelen met je partner. De stappen in deze werkwijze zijn een prettig middel voor doelgericht en effectief te werk te gaan, voor duurzaam resultaat.

EFT- groepstraining
De gedachte dat je eerst van jezelf moet kunnen houden voordat je van een ander kan houden is achterhaald. We hebben allemaal vriendschappen en relaties nodig voor een gezond en fijn leven met gelukkige momenten. Als je je relatie wilt verbeteren en verdiepen, kan dat ook samen met anderen met hetzelfde doel. In de groepstraining ‘Houd me vast’ ga je met een aantal stellen tegelijk aan de slag. Je bent gericht op je partner en hoeft vertrouwelijke onderwerpen niet te delen. Toch kan het fijn zijn te merken dat velen zoekende zijn naar meer kwaliteit in de relatie. Je krijgt verschillende handvatten aangereikt om dit te doen. Als je hier meer over wilt lezen kun je kijken op de site https://www.houdmevast.nl/home-houd-me-vast.

Wil je er meer over lezen kan dat hier: EFT-training (geschreven door Annette Heffels)

 

Praktische informatie

Locatie
De praktijk bevindt zich aan de Brugstraat 7A in het centrum van Groningen op de tweede verdieping.

Brugstraat 7a Groningen
Parkeren
U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages (Hoendiep of Westerhaven). Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen.

 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Annemarieke van de Haar 06-36181948 of mailen met annemarieke@noorderkompas.nl.

 
Logo NVRG
Logo NVRG
Logo RBCZ
Logo NVPA
Logo P3NL
Logo SKJ
Logo EFT