Systeemtherapeut Annemarieke van de Haar

Annemarieke van de Haar

 

‘Alleen kun je sneller, samen kom je verder’

is voor mij een veelzeggende uitspraak, die aangeeft hoe belangrijk goede relaties zijn, met kinderen, ouders, partners, vrienden en collega’s.

Soms kom je in een situatie terecht waarin je hulp nodig hebt voor je gezin, kind of relatie. Omdat je bijvoorbeeld steeds in conflicten terecht komt, omdat er misverstanden zijn, of omdat je elkaar aan het kwijtraken bent. Ik draag er graag aan bij om weer op een voor ieder goede manier met elkaar verder te komen.

Sinds 25 jaar werk ik met mensen samen om verbindingen te verbeteren, individueel, in gezinsverband, in of na een relatie. Mensen die hulp willen bij het vlot trekken van vastgelopen relaties, en/of meer verdieping en verbinding met zichzelf en de ander willen ervaren.

Ervaring heb ik opgedaan bij organisaties als Jarabee, Jeugdhulp Friesland, Elker, Fact-Jeugd, OCRN, en sinds 15 jaar bij Noorderkompas.
U kunt bij mij terecht voor systeemtherapie, relatietherapie, contactherstel en (familie)mediation. Ook kunt u voor individuele coaching terecht, om relaties met anderen te verbeteren.

Op verschillende manieren heb ik mij gedurende mijn leven bekwaamd in wat goed werkt voor relaties, communicatie en verbindingen tussen mensen. Tijdens mijn studies, op zeilschepen tijdens avontuurlijke tochten op zee, in mijn werk, en in mijn eigen relaties en vriendschappen. Wil je daar meer van weten kunt u mijn Curriculum Vitae bekijken.
 

Locatie

De praktijk bevindt zich aan de Brugstraat 7A in het centrum van Groningen op de tweede verdieping.

Brugstraat 7a Groningen

Parkeren

U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages (Hoendiep of Westerhaven). Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen.
 
 

Kwaliteit

Om mijn werk goed te kunnen doen moet ik aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Door lid te zijn van een aantal beroepsverenigingen houd ik mijn kwaliteit op orde dankzij de eisen die zij aan mij stellen. Daarbij heb ik aanbesteed bij de gemeentes Groningen (RIGG) voor systeemtherapie (code 45G04). Ook zij stellen eisen aan de kwaliteit van mijn bedrijfsvoering, werklocatie, en professionele invulling. Dit is een proces van onderhoud en verbetering die voortdurend door gaat en wordt gemonitord met een auditsysteem. De praktijk is in dit kader gekeurd door KLIK. Klik heeft een eigen keurmerk voor de zelfstandige jeugdzorgverleners (klik hier voor de KLIK kwaliteitseisen)
 

Privacy

Het privacy beleid van Noorderkompas kunt u hier inzien. Noorderkompas houdt zich aan de AVG-regelgeving wat betreft uw privacy, ons beleid kunt u hier inzien.
 

Klachtregeling

Voor klachten kunt u terecht bij P3NL https://www.p3nl.nl/klachtenregeling
Tevens ben ik bij de SKJ geregistreerd en val onder het tuchtrecht voor jeugdzorgprofessionals..
https://skjeugd.nl/professionals/
In geval van onveiligheid voor u en/of de kinderen werk ik volgens de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huiselijk-geweld/meldcode
 

Beroepsverenigingen

  • NVRG (Nederlandse vereniging voor relatie- en gezinstherapie)
  • SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)
  • NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen)
  • RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
  • P3NL (Federatie voor psychologen, psychotherapeuten en pedagogen, klachtenregeling)
 
Logo NVRG
Logo RBCZ
Logo NVPA
Logo P3NL
Logo SKJ
Logo EFT