Een wijde blik verruimt het denken
-Loesje
 
 
Een wijde blik verruimt het denken
-Loesje
 
Een wijde blik verruimt het denken
-Loesje

Gezinstherapie

Als het in je gezin op bepaalde vlakken niet goed loopt, en het niet lukt dit op eigen kracht te veranderen, kan gezinstherapie helpen. Er kunnen verschillende problemen zijn: over een van de kinderen zijn grote zorgen, tussen de kinderen en/of ouders loopt het mis, of tussen de ouders zelf is de afstemming zoek, en zijn er conflicten. Ook kan het zo zijn dat er buiten het gezin dingen spelen die problemen in het gezin veroorzaken. Of kunnen moeilijke of pijnlijke gebeurtenissen in het verleden nog steeds hun weerslag hebben op het heden en maken dat het niet goed gaat. Samen met de gezinsleden brengen we in kaart wat er precies aan de hand is, hoe ieder het ziet, wat mogelijke oorzaken zijn, en wat de mogelijkheden zijn tot verandering. Doelgericht gaan we aan het werk om gewenste verbetering en oplossingen te bereiken.
Omdat hierbij een klik met de therapeut van belang is beginnen we met een kennismaking. Als jullie daarna besluiten een samenwerking aan te willen gaan maken we een afspraak voor een intakegesprek en vervolgafspraken zoals dat het beste past.

Verwijzing
Met een verwijzing van de huisarts, WIJ-team, Sociaal team of CJG kunt u starten met de therapie. Tijdens de kennismaking zal hier meer informatie over aangereikt worden.

 

Praktische informatie

Locatie
De praktijk bevindt zich aan de Brugstraat 7A in het centrum van Groningen op de tweede verdieping.

Brugstraat 7a Groningen
Parkeren
U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages (Hoendiep of Westerhaven). Het is dan nog een kleine 10 minuten lopen.

 
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen met Annemarieke van de Haar 06-36181948 of mailen met annemarieke@noorderkompas.nl.

 
Logo NVRG
Logo NVRG
Logo RBCZ
Logo NVPA
Logo P3NL
Logo SKJ
Logo EFT